هر انچه در مورد امور حقوقی باید بدانید

من در این صفحه نکاتی رو که ممکنه به شما در روند یک پرونده حقوقی کمک کنه قرار میدم

هر انچه در مورد امور حقوقی باید بدانید

من در این صفحه نکاتی رو که ممکنه به شما در روند یک پرونده حقوقی کمک کنه قرار میدم

سلام دوستان و موکلین عزیز ،من در این صفحه نکاتی که شما در روند یک پرونده حقوقی نیاز دارید قرار میدهم تا شاید بتوانید بدون پرداخت حق مشاوره کارتون رو پیش ببرید .
امیدوارم که بتونم شما رو راضی نگه دارم

۴ مطلب در ارديبهشت ۱۳۹۷ ثبت شده است

۲۸
ارديبهشت


✅در صورتی که خانومی بدون دلیل قانونی منزل همسرش را ترک کنه مرد میتونه با رفتن به دادگاه خانواده و تقدیم دادخواست الزام به تمکین خانوم را مجبور به تمکین کنه.(تمکین اعم از عام و خاص هست) .

.

تمکین عام یعنی حضور خانوم در منزل شوهر و حسن معاشرت می باشد. در صورتی که مرد دادخواست تمکین نمیده باید منزل با وسایل در شان خانوم به دادگاه معرفی کنه مددکار دادگاه به منزل میره و از منزل معرفی شده بازدید به عمل میاره در صورتی که این منزل مورد قبول دادگاه قرار بگیره و حضور خانوم در منزل شوهر خوف و ضرری به همراه نداشته باشه دادگاه حکم به تمکین میده.

.

البته ارائه اجاره نامه یا سند مالکیت منزل معرفی شده توسط شوهر به دادگاه الزامی است.

  • mahla akbari
۲۸
ارديبهشت


در صورتی که دو نفر مجتمعاً صاحب یک حساب جاری در بانک باشند و برای صدور چک از حساب مذکور چک‌های صادره بایستی به امضاء هر دو نفر برسد تا قابل پرداخت باشد، اگر یکی از آن‌ها امضای دیگری را جعل و مبادرت به صدور چک نماید با وجود اینکه وجه چک در بانک محال‌علیه تأمین نشده باشد با مفروضات فوق آیا صدور چک بلامحل متصور است یا نه؟


✅چنانچه صاحبان حساب جاری دو نفر بوده و چک با امضاء دو نفر قابل پرداخت باشد و یکی از آنان با جعل امضاء صاحب حساب دیگر بدون اینکه وجه چک در بانک محال‌علیه تأمین شده باشد مبادرت به صدور چک نماید با توجه به ماده 2 قانون صدور چک مصوب 16 تیرماه سال 1355 عمل صادرکننده چک، به جهت عدم تأمین وجه چک در بانک و عدم تنظیم چک به نحو صحیح، جرم و از مصادیق جرم چک بلامحل بوده و تنها صادرکننده چک قابل تعقیب کیفری از این حیث و همچنین از حیث جعل خواهد بود.

  • mahla akbari
۲۲
ارديبهشت


✏️چگونه می توانم خانه ام  را به نام همسرم کنم ولی سوء استفاده نکند؟

✏️عنایت داشته باشید که همه چیز بستگی به قراردادی دارد که منعقد می کنید با این توضیح که مرد می تواند در صورت انتقال ملک به همسرش طی قرارداد عمری، حق استفاده از آن ملک را تا پایان عمر خود حفظ کند که در این صورت زن مالک خانه می شود ولی تا وقتی که مرد زنده است نمی تواند ادعایی نسبت به مرد داشته باشد (مثل اجرت المثل و اجاره بها) و همچنین زن نمی تواند با توجه به حق مالکیت، مرد را تا پایان عمرش و تا وقتی که زنده است، از خانه بیرون کند ولی بدیهی است که قرارداد عمری مانع انتقال مالکیت و فروش ملک توسط زن نمی شود. ولی خریدار جدید هم گر چه مالک جدید شده است ولی با عنایت به قرارداد عمری نمی تواند مانع تصرف مرد بشود و در صورتی که خریدار جدید نمی دانسته خانه ای که خریده است حق عمری داشته است می تواند قرارداد را فسخ کند.

✏️ضمنا می توان قرارداد انتقال مالکیت همراه با قرارداد عمری را به گونه ای نگارش کرد که زن به عنوان مالک جدید، تا مدت مشخص و معلومی (مثلا 20 سال) حق فروش ملک را از خود ساقط کند.

خوبی این گونه قرارداد ها این است که مرد مطمئن می شود بعد از فوتش همسرش اصطلاحا بی خانه و در به در نمی شود و وراث نمی توانند ادعایی نسبت به آن خانه داشته باشند. مضافا بر این که تا وقتی هم که خودش زنده است حق استفاده از آن ملک را دارد و زن نمی تواند حق مالکیت خود را اعمال کند و مرد را بیرون کند.

  • mahla akbari
۱۵
ارديبهشت

⚖🔖⚖خودداری شوهر از رابطه 

باید گفت این امر در صورتی که باعث عسر و حرج (سختی و دشواری ) زن بشه ، میتونه با ثابت کردن آن در دادگاه از شوهر خودش طلاق بگیره .

اگر نداشتن رابطه به دلیل "عَنین بودن" یا عدم توانایی شوهر در نعوظ باشه و قابل درمان هم نباشه زن میتونه از شوهر خودش طلاق بگیره .

زن با ثابت کردن "عُسر و حَرَج" میتونه طلاق بگیره.و این مورد بسیار گسترده است از اعتیاد شوهر تا جزیی ترین روابط بین زن و شوهر را شامل میشه .مثلا اگه برای دادگاه ثابت بشه رابطه طولانی از دُبُر (پشت) موجب آسیب های جسمی و روحی زن میشه به استناد عسر و حرج میتونه حکم به طلاق بده .

ثابت کردن نزدیکی بین زن و شوهر وقتی که زن در منزل شوهرش ساکن است مشکل هست مگر اینکه  مرد خودش اقرار کنه یا این موضوع رو به دوستان خودش گفته و آنها در دادگاه شهادت بدن یا قاضی با توجه به شرایط مثلا جدا کردن تخت ها و گزارش های پزشکی قانونی از موضوع اطلاع پیدا کنه .

از نظر شرعی هم اکثر مراجع تقلید مثلا امام خمینی در تحریر الوسیله معتقدند شوهر نمیتونه بیشتر از ۴ ماه بدون عذر از نزدیکی با همسرش خودداری کنه .

  • mahla akbari